18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 7, 2013 18:17:04 GMT 2
Breanna sai teada, et Tree Hillis oli selline tore koht, nagu oli Green Poison Bar. Bre sai seal ühe barmeniga jutuotsa peale ning selgus, et tätoveeringuid tehakse seal kõigile, paremat uudist Renna oodata ei osanud. Ta jõi ära ühe siidri ja siis hakkas tüdrukul juba igav. Ta maksis ühe siidri eest ja läks siis noolemängu mängima. Varsti tuli kellegi käsi ta pihale ning Tanner pööras ümber pilguga "what the fuck do you want". Ta üritas tüübille selgitada, et ei ole temast huvitatud, aga mees käis ikka veel nõmedate komplimentidega pinda. Õnneks nägi Renna gruppi tüdrukuid tema poole liikumas ning Bre liitus oma "sõbrannadega", tüüp jättis ta vähemalt rahule. "Te praegu päästsite mind veerandtunnisest mesimagusast jutust," teatas neiu sooja naeratusega. OT:kinni
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 7, 2013 18:46:35 GMT 2
Kuna Phoebe ei pidanud täna Shootersis tööl olema ja väga muud ka teha ei olnud, otsustas ta ühel õhtul üldse hullu panna, sest Peteril oli tegemist ja Simona oli üldse Hunteri juurde läinud ja noh, kodus väga istuda ju ei viitsinud. Kuskil kella poole seitsme paiku sai ta kokku oma vanade sõbrannadega, kellega neiu aasta tagasi rohkem oli suhelnud ja nii mindigi Green Poison Bari. Alguses tegid tüdrukud niisama ühed shotid ja siis mindi juba tätoveerimissalongi, kust Phoebe tätoveeritud randmega tagasi tuli, kuni veel ühte tuttavat nägu märkas. Jaja, kõik rääkisid talle juba, et see Tanner on halb mõju, aga count the fucks Phoebs gave about it. None. "You're welcome," sõnas Phoebe. "Liitud või on sul juba plaanid?" uuris ta. Outfit
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 7, 2013 19:16:37 GMT 2
Tüdruk tundis ära ühe tüdruku koolist. "Plaane mul pole ja kui teil just mingit väga inside asja ei toimu, siis count me in!" teatas Tanner kelmika naeratusega. Ta tõukas enda paksu dressipluusi varrukad küünarnukkideni ning mõtles, et peaks vist veel ühe siidri tellima. Siin dokumenti ju ei küsitud. "Mis sa siis siin tegid? Kindlad plaanid?" tahtis Renna teada. Ta jõudis enda tätoveeringu suhtes aina rohkem otsusele.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 7, 2013 19:23:50 GMT 2
"Then you're in," lausus Phoebe, sest tõesti väga omavahelist värki neil ei toimunud ja mida rohkem rahvast kambas, seda lõbusam. "Ei midagi kindlat, lihtsalt igav," vastas neiu ning paljastas enda randme, et värske tätoveeringuga natukene uhkustada. See oli tüdruku esimene, aga ka see, mida Phoebe ei kahetse, kuigi nii mõnigi tema pereliige ei tahtnud, et tüdruk tätoveeringu teeks. "Mis sa ise siin üldse teed? Võiks ju kuskile edasi minna."
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 7, 2013 19:38:03 GMT 2
"Woah, lahe! Ma tahan ka uuel nädalal ühe tätoka endale ära teha, vasaku puusa taha. Kallis see sul oli?" küsis Renna. Ta eeldas selle hinda, aga ei tahtnud, et teda ei kasutataks liigkasuga ära. "Minu poolest võib küll edasi minna, see koht ongi igavaks muutunud," nõustus tüdruk noogutusega. "Ma küll ei tea, mis koht siin üldse huvitavam on," lisas Renna pärast pisikest pausi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 7, 2013 21:11:34 GMT 2
"Noh, selle eest küsiti 40 taala," vastas Phoebs, sest tema tätoveering polnud eriti suur ka. Pealegi olid tal seal juba tutvused sees, nii et sai hinda veel natuke allapoole ka. "Sa võid kohe ka selle ära teha, mul on käpp sees seal, nii et võid soodsamaltki saada," pakkus Phoebe, sest Renna tundus hetkel üsna kindel oma otsuses. "Ma ei oska ka hetkel ühte nimetada, aga võime ju otsida või näiteks Carly juurde minna. Tema juures pidi niikuinii täna mingi möll olema," arvas neiu ning võttis enda nahktagi taskust Zippo, millega ta lihtsalt hetkel mängima hakkas. Suitsetamise jättis ta küll ammu maha, ent tulemasinat kandis alati kaasas.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 7, 2013 21:20:35 GMT 2
"Okei, ma arvasin, et siin on kallim," tõdes neiu. "Ma ei ole veel disainis sada protsenti kindel, äkki muudan veel natuke. Lasin ühel tuttaval joonistada, aga üks asi häirib veel natuke," ütles Renna. "Carly? Aa, tean küll, too blondiin," meenus Breannale ning ta noogutas. Tuli küll meelde. "Võtame su posse siis kaasa ja lähme?" küsis Bre, tõmmates käega läbi juuste, et need silmilt saada. See baar oligi juba umbseks minemas ning väga veidrad inimesed olid kokku kogunemas. Tasus siis jalga lasta.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 8, 2013 21:34:15 GMT 2
"Mine mõnda kesklinnas asuvasse salongi ja ütle siis, et seal on kallis," muigas Phoebs. "Kui sul käpp kuskil sees on, siis võid kõike saada." Mingil määral avasid ju tutvused kõik uksed, kui midagi tõesti väga vaja oli ja muud moodi seda võimalik saada polnud. Mitte et Phoebel seda tätoveeringut vaja oleks olnud. Ta lihtsalt tahtis ja tegi. "Lähme," nõustus näitsik, kuni üks tema kambajõmmidest maast mingi reklaami leidis ja Phoebe seda näha palus. "Kas see üritus juba ära ei olnud?" turtsatas ta, kuid tundis, et ta kohe peab midagi nüüd põlema panema ja see aegunud reklaam sobis selleks väga hästi. Phoebe võttis Zippo ning süütas selle paberilehe, vaadates, kuidas leegid seda vaikselt hävitavad. Burn, motherfucker, burn. Lõpuks kui see oli juba nii palju ära põlenud, et neiu sõrmedeni hakkas jõudma, viskas Aurora selle prügikasti, kuid varsti süttis ka see. "Oh shit!" vandus tüdruk ja vaatas enda kambajõmmide ja Renna poole. "Kaome siit," sõnas ta itsitades.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 9, 2013 16:23:07 GMT 2
"Eks ma olen ka kõrgemate hindadega harjunud, aga kes ei tahaks mõnda dollarit kokku hoida," vastas Renna. Ema saatis talle igakuiselt raha, aga iga kokkuhoitud dollar tähendas seda, et ta sai millegi suurema jaoks koguda. Vaadanud, mida Phoebe hakkas korraldama, valgus lai naeratus Breanna näole. "Püromaan," sõnas Renna turtsatusega. Siis, kui prügikast tuld võttis, kadus Renna koos ülejäänud kambaga ning kuulis, kuidas keegi hüüatas. Natuke maad edasi jooksnud, kuna kes ikka tahaks vahele jääda, peatus Renna lõpuks. "Mine noh, sa oled ikka väga julge tüüp," naeris tüdruk. Ta vaatas ringi, kuhu P sõbrannad olid jäänud?
|
|